Cabina foto / selfie box / photo booth - inchiriere

750,00 lei1.270,00 lei

Inchiriere cabina foto / selfie box / photo booth Pachet foto

Folosim echipamente profesionale
  • Inchirierea cabinei foto dureaza intre 3 si 6 ore
  • Oferim printarea gratuita a pozelor, in functie de pachetul ales
  • Fotografiile au format 10 x 15 cm*
  • Gama diversa de recuzita amuzanta
  • 1 fundal la alegere

*se pot trimite, in format digital, pe email.

3 ore si 300 de poze =

750 de lei

4 ore si 400 de poze =

950 de lei

5 ore si 500 de poze =

1120 lei

6 ore si 600 de poze =

1270 lei

Pretul pentru inchiriere cabina foto / selfie box / photo booth este atractiv

De multe ori o cabina foto este contractata suplimentar serviciilor pe care fotograful profesionist deja angajat le ofera. Tot ce trebuie sa faceti este sa consultati lista noastra de preturi pentru inchiriere cabina foto / selfie box / photo booth. Pentru 3 ore si 300 de poze onorariul este de 750 de lei, 4 ore si 400 de poze costa 950 de lei, 5 ore si 500 de poze se tarifeaza cu 1120 de lei, iar 6 ore si 600 de poze cu 1270 de lei. Aceste tarife sunt valabile pentru Bucuresti. Pentru alte localitati din tara ne puteti contacta pentru a va comunica daca se percepe un pret suplimentar aferent deplasarii.

Cert este ca onorariile acestora sunt atractive si pe masura ce durata de inchiriere creste, costul per ora scade. De asemenea, beneficiati de un numar consistent de fotografii si de recuzita specifica.

Ii implica pe invitati

Evenimentele sunt ocazii la care majoritatea invitatilor vin cu drag si cu placerea de a fi participanti, insa dorinta lor de a fi prezenti nu este suficienta, de cele mai multe ori. La fiecare petrecere, oricat de simplista ar fi sau indiferent de numarul de invitanti, necesita cateva elemente care sa ii anime pe cei carora le-a facut placere sa apara. Asa cum am mentionat adineauri, cam orice eveniment are un fotograf, un bufet si o trupa live, dar nu toate evenimentele au o cabina foto.

Degeaba exista muzica, daca invitatii nu sunt impatimiti ai dansului, degeaba exista multa mancare, daca ei sunt deja satui. Trebuie sa va ganditi la gusturile tuturor si sa le oferiti un element suplimentar de a ii implica pe musafiri. O astfel de cabina, ii include si pe invitati, ii ajuta pe acestia sa se obisnuiasca cu cadrul festiv, sa lase timiditatea la o parte si sa se simta bine. Per total, este un prilej extraordinar de a crea noi amintiri care sa ramana in sufletele lor. De asemenea, ofera ocazia grupruilor de aceeasi etate sa lege prietenii.

Ocupa foarte putin spatiu

In functie de evenimentul pe care il organizati, veti avea un anumit spatiu alocat acestei cabine. Aflati ca ea nu ocupa mult spatiu, deci, indiferent de ocazie si de dimensiunile localului, tot va fi loc pentru ca photobooth-ul sa fie asezat. Va puteti bucura de poze amuzante chiar si intr-un colt al incaperii.

Acesta nu este un detaliu pentru care sa va faceti griji, din moment ce personalul incredintat cu sarcina de inchiriere cabina foto / selfie box / photo booth, se va ocupa de absolut tot. Dimensiunea sa se poate plia pe marimile incaperii dumneavoastra, cu conditia de a se renunta la piese de decor ce maximizeaza spatiul ocupat de echipament, in loc sa il micsoreze.

Prin inchiriere cabina foto / selfie box / photo booth oferiti amintiri deosebite

Aici vrem sa includem mai multe motive pentru care ar trebui sa fie nelipsita cabina foto. In primul rand, pozele rezultate in urma procesului de fotografiere sunt automat scoase de aparatul care insoteste echipamentul. Ele se vor imprima in doar cateva secunde, iar mai apoi, sunt oferite cadou celor care apar in ele.

Pozele se pot salva si trimite inclusiv in format digital, acest lucru ramanand la alegere dumneavoastra. Recuzita este imperios necesara si vine de cele mai multe ori cu selfie box-ul, dar nu va impedica absolut nimic sa adaugati elemente in plus celor existente, conform temei pe care ati ales-o. Sunt o sumedenie de posibilitati cand vine vorba de mesajele de pe cartoline, de culorile ochelarilor sau de palarii.

Mai mult decat atat, puteti alege decorul in culorile dorite. Este un prilej minunat sa oferiti invitatilor dumneavoastra un fundal in ton cu evenimentul.

Setari care functioneaza digital

Puteti configura ca pozele se se realizeze la un interval de cateva secunde, schimband pozitia persoanelor aflate in cadru si urmand sa se realizeze un colag cu imagini. Cabina poate fi folosita doar de invitati, fara ajutorul cuiva specializat, atat timp cat organizatorii au facut instructajul cu privire la folosirea acesteia.

Pe langa avantajul de a primi pozele, in format fizic, in doar cateva secunde, exista o serie de setari ale camerei, prin care fotografiile pot fi atat accesate cat si partajate digital. De asemenea, exista o functie care animeaza nuntile si majoratele, fiind utilizata excesiv mai ales de cei tineri care au adesea de-a face cu tehnologia si inovatia. Se poate folosi un fundal verde si se poate alege o imagine care sa-l inlocuiasca, rezultatul fiind foarte amuzant. Apoi, odata primite fotografiile de catre invitati, se pot pastra sau distribui pe orice platforma de social media.
Fotograful VIP - Nunta, Botez, Cununie, Maternitate, Bebelus - logo

Scanati (sau faceti click de pe mobil) pentru a adauga in telefon datele de contact ale fotografului

Cod QR - Fotograful VIP - Nunta, Botez, Cununie, Maternitate, Bebelus
Deschideti WhatsApp
1
Fotograful VIP v-a trimis un mesaj
Fotograful VIP
Buna ziua

V-ar placea sa programam o Inchiriere de cabina foto / selfie box / photo booth?

Onorariul este de doar 750,00 lei