Taiere mot / rupere turta - Foto si video

400,00 lei800,00 lei

Taiere mot / rupere turta Pachet foto

400 lei Fotograf
taiere mot / rupere turta

Folosim echipamente profesionale
  • Sedinta foto dureaza 1 ora
  • Oferim aproximativ 50 de poze
  • Toate fotografiile se editeaza*

*corectie culoare, indreptare (rotire) si decupare (crop)

Taiere mot / rupere turta Pachet foto si video

800 lei Fotograf + videograf
taiere mot / rupere turta

Folosim echipamente profesionale
  • Sedinta foto dureaza 1 ora
  • Oferim aproximativ 50 de poze
  • Toate fotografiile se editeaza*

*corectie culoare, indreptare (rotire) si decupare (crop)

  • Sedinta video dureaza 1 ora
  • Beneficiati de o inregistrare de aproximativ 3 minute*

*corectie culoare si imbinare cadre

Taiere mot, rupere turta - Foto si video - Fotograful VIP - Fotograf profesionist

Taierea motului

Presupune taierea unei suvite subtiri, din parul copilului, de catre nasii alesi de parinti. Acest eveniment se poate organiza sub forma unei intruniri a celor din familie, care sa onoreze clipele fericite. In cadrul acestuia toti cei prezenti impart bucuria cu parintii si nasii.

Multe mame si multi tati adopta un obicei care presupune asezarea pe o tava a mai multor obiecte precum pix, chei, bani, perie de par, surubelnita, parfum si altele. Primele trei alese de copil, din cele puse la dispozitie, se presupune ca reprezinta meseria, norocul si alte valori pozitive, care sunt indicii despre cum va arata viitorul micutului.

Spre exemplu, daca copilul alege o carte sau un pix, se considera ca va fi destept. Daca selecteaza banii, va fi norocos, iar in cazul uneltei, va fi iscusit si indemanatic. Toate acestea sunt doar ipoteze si nu trebuie sa va cresteti copilul pe un drum care sa il influenteze in a alege cariera, conform acestor obiecte.
Taiere mot, rupere turta - Foto si video - Fotograful VIP - Fotograf profesionist

Ruperea turtei

Aceasta este o alta traditie, care vine in completarea celei cu tavita si obiectele. Turta are o compozitie formata din ingredientele pe care le regasim in cazul retetei de cozonac. In unele cazuri, in functie de traditiile fiecarei localitati, ea are forma unui colac, iar cateodata cel mic se trece prin acesta.

Turta se rupe deasupra capului copilului, in patru bucati, si este impartita invitatilor. Prin practicarea acestui obicei se presupune ca micutul se va integra rapid in societate, va fi sanatos si cuminte. De precizat ca in anumite zone se alege taierea motului pentru baieti si ruperea turtei pentru fete.
Taiere mot, rupere turta - Foto si video - Fotograful VIP - Fotograf profesionist

Lipirea / legarea suvitei de o moneda de argint

Aceasta traditie este strans legata de simbolul norocului si de cele care includ cinstea si onoarea. Suvita de par se lipeste cu ceara lumanarii de la botez de o moneda de argint sau se leaga de aceasta.

Despre fotograf si taiere mot / rupere turta

Cine apare in poze?

Durata sedintei si numarul lor fotografiilor sunt mentionate in partea de sus a paginii, dar referitor la persoanele care pot aparea in fotografiile de taiere de mot, nu putem impune nicio interdictie.

Oricine va doriti sa apara, noi vom captura momentul cu profesionalism, iar aici vorbim atat de fotografii studiate, cat si de fotografii surprinse in actiune. Treaba unui fotograf nu este aceea de a da ordine sau de a decide cine are voie sau cine nu sa apara in pozele de la eveniment! Prin urmare, acest lucru il veti deci dumneavoastra si ni-l veti comunica in prealabil.

Ce reprezinta mai exact pozele de la petrecerea de taiere mot / rupere turta?

Petrecerea este una din modalitatile de sarbatorire a evenimentului. Aceasta se desfasoara post-taiere a suvitei de par sau post-rupere a turtii. Este momentul in care emotiile incep sa dispara si invitatii se destind treptat. Atunci, noi vom face fotografii dintr-o perspectiva diferita, trepiedul nu va mai fi asezat la vedere si senzatia nu va mai fi atat de protocolara. Vom lua cadre care sa surprinda sentimentul predominant si anume bucuria. Desigur ca ne vom stradui sa cuprindem in fotografii pe toti cei prezenti, nu doar copilasul, care, desi este in centrul atentie, a avut momentul sau de stralucire.

Cum se procedeaza cu recuzita foto?

Recuzita este unul dintre acele subiecte pe care le aducem in discutie, in dialogul purtat inainte de intalnirea efectiva, mai exact in momentul in care luati legatura cu noi sau punem la punct detaliile importante. Daca doriti sa va oferim anumite sfaturi prin prisma experientei pe care o avem de la alte evenimente de acest fel, o vom face cu placere.

Noi venim cu echipamentul, iscusinta si dorinta de a face fotografii reusite. Recuzita nu este ceva cu care noi ne ocupam defel, dar, la fata locului, ne puteti informa despre aceasta pentru a intelege mai bine daca evenimentul are o tematica anume, care vine in completarea celei principale de taiere mot / rupere turta. Creativitatea ne defineste, astfel incat, in orice fel de circumstanta, vom putea executa fotografii senzationale, cu dumneavoastra si copilul.
In aceasta zi importanta a copilului noi va vom fi alaturi

Stralucirea pozelor va face parte din albumul familiei
Fotograful VIP - Nunta, Botez, Cununie, Maternitate, Bebelus - logo

Scanati (sau faceti click de pe mobil) pentru a adauga in telefon datele de contact ale fotografului

Cod QR - Fotograful VIP - Nunta, Botez, Cununie, Maternitate, Bebelus
Deschideti WhatsApp
1
Fotograful VIP v-a trimis un mesaj
Fotograful VIP
Buna ziua

V-ar placea sa va fotografiem evenimentul de Taiere mot / rupere turta?

Onorariul este de doar 400,00 lei