Produs / magazin online - Foto si video

300,00 lei700,00 lei

Produs / magazin online Pachet foto

300 lei Fotograf
produs / magazin online

Folosim echipamente profesionale
  • Sedinta foto dureaza 2 ore
  • Oferim aproximativ 50 de poze
  • Toate fotografiile se editeaza*

*corectie culoare, indreptare (rotire) si decupare (crop)

Produs / magazin online Pachet foto si video

700 lei Fotograf + videograf
produs / magazin online

Folosim echipamente profesionale
  • Sedinta foto dureaza 2 ore
  • Oferim aproximativ 50 de poze
  • Toate fotografiile se editeaza*

*corectie culoare, indreptare (rotire) si decupare (crop)

  • Sedinta video dureaza 2 ore
  • Beneficiati de o inregistrare de aproximativ 3 minute*

*corectie culoare si imbinare cadre

Produs, magazin online - Foto si video - Fotograful VIP - Fotograf profesionist

Poze pentru meniu restaurant

Fotografia de produs poate fi ulterior utilizata in prezentarile de pe website-uri, precum si in alte expuneri precum: cea din reviste, cataloage, meniuri de restaurant, ca imagine in cadrul unor campanii de promovare si PR, pentru expunere pe retelele de socializare etc. In cadrul economiei de piata exista o mare varietate de domenii economice in care promovarea bunurilor ajuta la un nivel ridicat.

In cazul unui restaurant, a unui fast food, a unei patiserii etc. felul in care se prezinta mancarea pe meniul acestora, fie fizic sau virtual, va creea primul contact si prima impresie, asa cum e normal. Nu doar ca acestea trebuie afisate intr-un anumit context si cadru, dar modul in care sunt surprinse trebuie sa determine clientului dorinta de a le incerca, iar fotografia adecvata de produs va transmite negresit acest lucru. Cu cat cadrele sunt mai interesante, cu atat cresc dorintele de a comanda preparatele, incasarile fiind sensibil mai mari.
Produs, magazin online - Foto si video - Fotograful VIP - Fotograf profesionist

Fotografii si filmulete destinate produselor cosmetice

Unii considera ca e mai avantajos sa preia imaginile de la alti producator sau comercianti si sa le posteze in acest fel sub conceptul brandului pe care il reprezinta. Este o situatie care a mai fost intalnita in cadrul fotografiei comerciale ce vizeaza produsele de infrumusetare.Va aducem insa aminte, de politica drepturilor de autor conform careia, puteti fi sanctionat daca faceti acest lucru.

In plus, oamenii au devenit tot mai meticulosi, iar in momentul in care regasesc aceeasi fotografie in mai multe locuri, au impresia lipsei de seriozitate si profesionalism, ceea ce duce la aparitia unor dubii in legatura cu increderea in afacerea dumneavoastra. Orice brand care se respecta va investi asadar intr-un parteneriat cu un fotograf profesionist in vederea realizarii de fotografie specializata de produs.

O alta situatie la care va este util sa solicitati ajutorul unui expert e si atunci cand aduceti noi produse in portofoliu sau atunci cand vreti sa treceti de la un portofoliu cu un continut banal, la unul extrem de atractiv si convingator.
Produs, magazin online - Foto si video - Fotograful VIP - Fotograf profesionist

Imagini realizate de fotograf produs / magazin online pentru electronice si electrocasnice

Simtiti ca ati investit o mica avere in business-ul dumneavoastra de import si distributie electronice si electrocasnice, dar nici dupa luni de incercari nu ati reusit sa va dezvoltati la un nivel adecvat? Un motiv ar putea fi inclusiv modul in care va prezentati prin intermediul imaginii dumneavoastra si al amprentei date de partea vizuala (foto si video), care pot fi inferior realizate atunci cand alegeti cea mai ieftina optiune sau un om nepriceput, neexperimentat.

La fel ca in cadrul pozelor pentru HoReCa, cat si in ceea ce priveste imaginile de produs destinate celor cosmetice sau articolelor din lumea modei, si fotografia specifica electronicelor si electrocasnicelor are propriile sale caracteristici. De regula, un operator foto bun stie ca toate atuurile lor trebuie puse in evidenta. De asemenea, si incadrarea estetica trebuie sa fie intr-un context cat mai uzual si familiar cu consumatorul.
Produs, magazin online - Foto si video - Fotograful VIP - Fotograf profesionist

Foto si video care sa prezinte oferta de masini pentru inchirieri auto

Afacerile in domeniul auto sunt dintre cele mai profitabile, asemeni celor dedicate vanzarilor si inchirierilor de imobile. Dat fiind ca vorbim despre bunuri valoroase, atentia la detalii este cu atat mai importanta. Exista iata, fotografi si cameramani dedicati imaginilor de produs care emana adrenalina, confort, siguranta, lucruri pe care le puteti transmite publicului in domeniul inchirierilor auto si sa incheiati tranzactii multiple si profitabile.
Colaborati cu cel mai bun bucatar? De ce sa nu aveti si cele mai bune poze?
Produsele pe care le oferiti merita promovarea potrivita
Fotograful VIP - Nunta, Botez, Cununie, Maternitate, Bebelus - logo

Scanati (sau faceti click de pe mobil) pentru a adauga in telefon datele de contact ale fotografului

Cod QR - Fotograful VIP - Nunta, Botez, Cununie, Maternitate, Bebelus
Deschideti WhatsApp
1
Fotograful VIP v-a trimis un mesaj
Fotograful VIP
Buna ziua

V-ar placea sa programam o sesiune foto de Produs / magazin online?

Onorariul este de doar 300,00 lei