Portret / social media / Facebook / Instagram - Foto si video

300,00 lei700,00 lei

Portret / social media / Facebook / Instagram Pachet foto

300 lei Fotograf
portret / social media / Facebook / Instagram

Folosim echipamente profesionale
  • Sedinta foto dureaza 1 ora si jumatate
  • Oferim aproximativ 50 de poze
  • Toate fotografiile se editeaza*

*corectie culoare, indreptare (rotire) si decupare (crop)

Portret / social media / Facebook / Instagram Pachet foto si video

700 lei Fotograf + videograf
portret / social media / Facebook / Instagram

Folosim echipamente profesionale
  • Sedinta foto dureaza 1 ora si jumatate
  • Oferim aproximativ 50 de poze
  • Toate fotografiile se editeaza*

*corectie culoare, indreptare (rotire) si decupare (crop)

  • Sedinta foto dureaza 1 ora si jumatate
  • Beneficiati de o inregistrare de aproximativ 3 minute*

*corectie culoare si imbinare cadre

Profilul de pe retelele de socializare va trece cu greu neobservat

Oferiti imaginii un ajutor profesional
Portret, social media, facebook, instagram - Fotograful VIP - Fotograf profesionist

Poze pentru profil realizate de un fotograf portret / social media / facebook / Instagram

Portret, social media, facebook, instagram - Fotograful VIP - Fotograf profesionist

Fotografii pentru portofoliu

Daca cochetati cu ideea de a deveni formator de opinie sau influencer si ati facut deja primii pasi catre un job full-time, dar lucrurile nu se misca asa cum ati sperat, imaginea contului poate reprezenta una dintre probleme. Daca folositi poze neclare, neatractive sau fotografii in care prezentati exclusiv produse, e foarte posibil ca brandurile la care aspirati sa nu va considere o potrivire.

De asemenea, sunt milioane de influenceri in intreaga lume, mai mici si mai mari, care ofera deja un continut premium. Si este evident ca firmele se vor indrepta mai cu seama catre acestia. Dumneavoastra trebuie sa iesiti in evidenta cu ceva nou, inedit, frumos si profesional in acelasi timp, iar printr-un video sau o serie de poze de portret / social media / Facebook / Instagram puteti crea o baza de la care sa porniti si prin intermediul careia ceilalti sa va vada potentialul.

Mai mult, puteti transforma aceste fotografii si in mesaje amuzante ori atractive pentru urmaritorii dumneavoastra. Ele intra si in portofoliul agentiilor de moda sau care cocheteaza cu domeniul infrumusetarii. De aceea, indraznim sa spunem ca, prin materialele pe care le postati pe retelele de socializare, fie va autosabotati din punct de vedere profesional atunci cand acestea sunt facute la intamplare, fie va puteti construi o cariera de succes.
Portret, social media, facebook, instagram - Fotograful VIP - Fotograf profesionist

Foto si video pentru campanii publicitare

Nu mai este o noutate ca firmele apeleaza pe cai diverse la creatorii de continut ca sa-si promoveze produsele si sa le faca mai cunoscute. Materialele in care este surprins chipul utilizatorului contribuie la raspandirea unei povesti, ceea ce creste atractivitatea vizavi de publicul tinta. Asadar, aceste fotografii de portret / social media / Facebook / Instagram, respectiv filmari, se folosesc inclusiv in campaniile publicitare.

Desigur, cand se ajunge in aceasta situatie, pretentiile sunt pe masura. Mai ales ca, pe langa produsele puse la dispozitie de companii, pot exista si remuneratii considerabile in bani pentru influenceri.

Este perfect normal in acest caz ca asteptarile sa fie mari, dorindu-se in schimbul eforturilor depuse, poze si filmulete cat mai originale si calitative, pe care brandurile sa le poata folosi inclusiv pe propriile conturi. Si poate ati observat ca, atunci cand vine vorba de afaceri, continutul utilizat pe retelele de socializare este unul cat mai profesional.

Daca in viata si in continutul postat de zi cu zi pe social media se mai pot face exceptii si se pot crea imagini decente, la o colaborare in scop publicitar este permis doar un nivel ridicat. Brandul poate inclusiv solicita refacerea materialului sau abandonarea colaborarii daca viziunea creatorului nu indeplineste cerintele firmei. Si ambele parti pot fi afectate.

Asadar, va recomandam sa nu treceti cu vederea serviciile oferite de echipa un fotograf specializat pe portrete destinate portofoliului dumneavoastra si a imaginii pe care doriti sa o conturati in Social Media. Indiferent ca sunteti din Bucuresti sau din imprejurimi, putem discuta punctual despre nevoile dumneavoastra si sa realizam un plan urmat de o serie de rezultate artistice, pe placul dumneavoastra si al companiei cu care colaborati.
Castigati popularitate folosind poze de inalt nivel
Veti avea imagini de revista pe retelele sociale
Fotograful VIP - Nunta, Botez, Cununie, Maternitate, Bebelus - logo

Scanati (sau faceti click de pe mobil) pentru a adauga in telefon datele de contact ale fotografului

Cod QR - Fotograful VIP - Nunta, Botez, Cununie, Maternitate, Bebelus
Deschideti WhatsApp
1
Fotograful VIP v-a trimis un mesaj
Fotograful VIP
Buna ziua

V-ar placea sa programam o sesiune foto de Portret / social media / Facebook / Instagram?

Onorariul este de doar 300,00 lei