Maternitate / graviduta / prenatal - Foto si video

300,00 lei700,00 lei

Maternitate / graviduta / prenatal Pachet foto

300 lei Fotograf
maternitate / graviduta / prenatal

Folosim echipamente profesionale
 • Sedinta foto dureaza 1 ora si jumatate
 • Oferim aproximativ 50 de poze
 • Toate fotografiile se editeaza*

*corectie culoare, indreptare (rotire) si decupare (crop)

Maternitate / graviduta / prenatal Pachet foto si video

700 lei Fotograf + videograf
maternitate / graviduta / prenatal

Folosim echipamente profesionale
 • Sedinta foto dureaza 1 ora si jumatate
 • Oferim aproximativ 50 de poze
 • Toate fotografiile se editeaza*

*corectie culoare, indreptare (rotire) si decupare (crop)

 • Sedinta video dureaza 1 ora si jumatate
 • Beneficiati de o inregistrare de aproximativ 3 minute*

*corectie culoare si imbinare cadre

Urmatoarele sunt cateva sfaturi pentru a gasi match-ul perfect cu un fotograf maternitate / graviduta / prenatal:

 • 1

  Puteti intreba prietenii si membrii familiei pe cine recomanda. Una dintre cele mai usoare moduri ar fi sa le cereti sfaturi in legatura cu ce fotografi le plac cel mai mult si de ce ii aleg pe ei in detrimentul altora.
 • 2

  Verificati daca fotografii au portofolii, astfel, puteti vedea abilitatile lor in actiune, inainte de a decide pe cine sa alegeti.
 • 3

  Rolul unui fotograf profesionist in timpul sarcinii poate fi precis. O femeie insarcinata ar trebui sa aiba sprijinul fotografului pentru a o ajuta in minunata ei calatorie a carei prim pas se va incheia.
Fotografii profesionisti ajuta parintii sa creeze poze si videoclipuri de maternitate / graviduta / prenatal unice si memorabile, care vor dura toata viata.
Maternitate, graviduta, prenatal - Foto si video - Fotograful VIP - Fotograf profesionist

O sa va lipseasca burtica de gravida

Dupa perioada sarcinii si a nasterii, unul dintre cele mai emotionante momente este sa puteti vedea albumul foto de maternitate / graviduta / prenatal, cu poze de aproape ale pantecului. S-ar putea sa sfarsiti prin a spune acele cuvinte despre care nu ati crezut ca le vezi rosti: ”Mi-e dor sa fiu insarcinata”. Odata ce totul se va termina, va veti regasi si in momente nostalgice si amintindu-va toate acele miscari ale bebelusului. De aceea, este deosebit de important sa surprindem astfel de momente. Nu veti fi intotdeauna insarcinata si sarcina dumneavoastra poate avansa mai repede decat ati anticipat.
Maternitate, graviduta, prenatal - Foto si video - Fotograful VIP - Fotograf profesionist

Veti avea un glow aparte si o naturalete fantastica puse in valoare de un fotograf maternitate / graviduta / prenatal

Cu siguranta ati auzit expresiile ”radiati” sau ”sarcina va prinde foarte bine” din partea mai multor persoane. Imbracarea intr-un mod care accentueaza burtica, un machiaj placut si rasfatarea pentru o sedinta foto si video de maternitate / gravida / prenatal, pot fi exact ceea ce aveti nevoie pentru a va stimula stima de sine in timpul sarcinii. Iar aceste momente placute vor aduce noi imagini in albumul foto, pe care sa le admirati cu incredere. Cand va veti vedea dupa sedinta cu un fotograf graviduta, veti fi surprinsa de propria frumusete.
Maternitate, graviduta, prenatal - Foto si video - Fotograful VIP - Fotograf profesionist

Intariti legatura cu partenerul dumneavoastra

A fi insarcinata poate provoca uneori tensiuni intr-o relatie, din cauza schimbarilor de dispozitie. Problemele economice care apar pot, de asemenea, intensifica aceasta stare de spirit mai putin placuta. Un prilej extraordinar de a mentine legatura pe care o aveti cu partenerul este o sedinta foto. Atingerile delicate, privirile, apropierea din multe cadre, sunt lucruri care vor intari relatia. Dupa cateva luni in care si-au facut aparitia si momentele incarcate de oboseala si stres din pricina sarcinii, un shooting cu cel cu care impartiti bune si rele va fi ”condimentul” ce poate lipsea din relatie.

Nu conteaza daca este primul copil sau al cincilea. Nu conteaza daca aveti deja un copil. Acest bebelus careia ii veti da viata, va aduce multe schimbari. De aceea este atat de special sa fotografiati cum arata familia acum, chiar inainte sa apara multe elemente noi. Desigur, schimbarile vor fi mai bune, dar asa cum sunteti acum, perfecta si speciala, reprezinta o imagine care merita pastrata ca amintire. Ar fi foarte frumos sa beneficiati de poze legate de vestirea venirii pe lumea a noului membru al familiei.
Fotograful VIP - Nunta, Botez, Cununie, Maternitate, Bebelus - logo

Scanati (sau faceti click de pe mobil) pentru a adauga in telefon datele de contact ale fotografului

Cod QR - Fotograful VIP - Nunta, Botez, Cununie, Maternitate, Bebelus
Deschideti WhatsApp
1
Fotograful VIP v-a trimis un mesaj
Fotograful VIP
Buna ziua

V-ar placea sa programam o sesiune foto de Maternitate / graviduta / prenatal?

Onorariul este de doar 300,00 lei