Cununie civila - Foto si video

800,00 lei1.600,00 lei

Cununie civila Pachet foto

800 lei Fotograf
cununie civila

Folosim echipamente profesionale
  • Sedinta foto incepe la starea civila si dureaza pana la taierea tortului
  • Oferim aproximativ 300 de poze
  • Toate fotografiile se editeaza*

*corectie culoare, indreptare (rotire) si decupare (crop)

Cununie civila Pachet foto si video

1600 lei Fotograf + videograf
cununie civila

Folosim echipamente profesionale
  • Sedinta foto incepe la starea civila si dureaza pana la taierea tortului
  • Oferim aproximativ 300 de poze
  • Toate fotografiile se editeaza*

*corectie culoare, indreptare (rotire) si decupare (crop)

  • Sedinta video incepe la starea civila si dureaza pana la taierea tortului
  • Beneficiati de o inregistrare de 2-3 ore*
  • Bonus: un videoclip de aproximativ 3 minute*

*corectie culoare si imbinare cadre

Amintiti-va cu placere de clipele cununiei civile

Revederea pozelor va reaprinde magia acestei zile
Cununie civila - Foto si video - Fotograful VIP - Fotograf profesionist

Intrebati-va cunostintele, rudele, prietenii

Oamenii apropiati vor fi cea mai buna sursa de inspiratie atunci cand sunteti in cautarea oricarui tip de serviciu important sau a unui om de incredere, precum si a unui fotograf cununie civila care sa va indeplineasca toate asteptarile. Cu ajutorul lor puteti afla in detaliu daca specialistul care doriti sa va faca poze si/sau video la unirea destinelor este persoana de care aveti nevoie.

Daca nu sunteti ferm convinsi spre cine sa optati, fie cei apropiati nu va pot ajuta in acest sens, nu uitati ca oricand puteti sa realizati o cautare in mediul online unde sa vedeti ce spun alti clienti despre experienta cu anumiti fotografi, urmand ca ulterior sa luati cea mai buna decizie.
Cununie civila - Foto si video - Fotograful VIP - Fotograf profesionist

Urmariti portofoliul propriu

Tot online, prin intermediul retelelor de socializare sau direct de pe website, asa cum este si in cazul nostru, puteti analiza portofoliul pe care fotograful si l-a realizat in timp, ca sa va convingeti ca viziunea si rezultatele pe care acesta le ofera corespund cu cerintele dumneavoastra. Cei cu adevarat dedicati aleg sa-si realizeze inclusiv partea de website, care implica suficiente eforturi, dar care este ca o carte de vizita a profesionalismului acestuia.

In plus, un fotograf bun nu are probleme in ceea ce priveste transparenta, atat referitoare la costuri, cat si la celelalte aspecte importante ale serviciilor pe care le ofera.
Cununie civila - Foto si video - Fotograful VIP - Fotograf profesionist

Analizati pretul sedintei foto - video si ce contine

Cu atat de multe cheltuieli pe care va trebui sa le faceti ca sa organizati cel mai frumos eveniment, cu si fara poate veti cauta acei fotograf si cameraman care isi ofera serviciile la cel mai mic pret. Insa, nu intotdeauna bugetul reflecta calitatea, la fel cum intreaga sedinta de poze poate contine un segment de activitate sau mai multe. Totul depinde in functie de fiecare echipa foto si video de cununie.

Ati putea fi tentati sa alegeti un pret mai mic si sa aveti parte exclusiv de fotografii sau de un numar redus de poze. Insa, peste ani si ani, ati putea descoperi ca ar fi fost mai placut sa fi avut si o filmare a momentului, ori mai multe fotografii de cununie civila din alte ipostaze. Toate acestea implica eforturi si timp din partea profesionistului si, ca prin urmare, costul poate fi mai ridicat. Asa ca nu va grabiti sa alergati dupa cel mai mic pret, ci analizati cat mai multe optiuni pentru a fi siguri ca nu veti regreta mai tarziu.
Cununie civila - Foto si video - Fotograful VIP - Fotograf profesionist

Observati echipamentul de care dispune

Nu este placut pentru niciun profesionist sa fie luat la interogatoriu, dar din analiza conturilor sociale si/sau a portofoliului dispus in pagina proprie va puteti da seama cu mare usurinta de calitatea echipamentului pe care acesta il utilizeaza la fiecare eveniment. De ce este important? Caci orice fotograf profesionist si orice cameraman care se respecta atat pe sine, cat si pe clientii sai, investeste in echipamente moderne care reflecta rezultatul in foto si/sau in filmare.

Bineinteles, frumusetea si fericirea surprinsa in cadrul viitoarelor dumneavoastra amintiri depind si de priceperea echipei, de studiile si implicarea investite, aspecte ce se reflecta in pret. Acesta e si un alt motiv pentru care niciodata materialele foto-video preluate cu un telefon de ultima generatie, realizate eventual de catre apropiati prezenti la eveniment, nu se pot compara cu rezultatele unui fotograf profesionist de cununie civila.
Fotograful VIP - Nunta, Botez, Cununie, Maternitate, Bebelus - logo

Scanati (sau faceti click de pe mobil) pentru a adauga in telefon datele de contact ale fotografului

Cod QR - Fotograful VIP - Nunta, Botez, Cununie, Maternitate, Bebelus
Deschideti WhatsApp
1
Fotograful VIP v-a trimis un mesaj
Fotograful VIP
Buna ziua

V-ar placea sa va fotografiem evenimentul de Cununie civila?

Onorariul este de doar 800,00 lei